Ervaringen 

Sparkle* Support  bekend staat als een snelle regelaar voor invaldocenten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 

 (Uitkomst van een enquête uitgevoerd door studenten van NHL Stenden , in maart 2022)

Cultuurdag:
Janet heeft met behulp van de docenten en in goed overleg met ons een inspirerende kunstdag verzorgd bij ons op school. De kinderen waren erg enthousiast over het maken van een eigen Art-journal. Vooral het 'out of the box-denken' was erg leerzaam.
Frederieke Friso, Leonardo-afdeling KC de Kloostertuin

Invaldag:
Ik heb ook positieve verhalen gehoord. Super dat jullie dit aanbieden!
Hans Salomons, directeur SMDB Hoeksteen, Nieuwlande


Themadag
31 kinderen  de hele dag geboeid aan het werk In 2 tallen een ballonwagen maken : creatief met techniek gecombineerd
Wanneer gaan we dit weer doen??
Janet Meijer, Unit directeur  ODBS De Zuid- Wester & OBS de Schuthoek

 
Personeelsactiviteit:
Wat hebben we met elkaar  een leuke avond gehad! Ik totaal niet creatief, is zelfs tot 2 producten gekomen. De activiteit met sierletters was een leerzame activiteit, die je ook makkelijk toe kan passen in je eigen klas. Het schilderij met onze portretten was erg leuk om te maken en gelukkig herkenden we iedereen terug. Daarnaast was het leuk om je collega's op deze manier ook anders te leren kennen. We hebben erg veel  lol gehad.
Ilona Niewzwaag, Intern Begeleider Kits Primair


Themadag:
Gisteren was de juf van onze groep 5/6 ziek. Het is natuurlijk niet fijn wanneer de eigen leerkracht niet voor de klas kan staan, maar gisteren hadden de kinderen ondanks dat toch een hele leuke dag! Via Sparkle Support was het ons gelukt om een invaller te vinden. Deze leerkracht heeft de gehele dag een creatief/technisch programma aangeboden. Als we op het enthousiasme van de kinderen af mogen gaan, kunnen we spreken van een geslaagde dag! De groep heeft gewerkt aan het maken van en spelen met de zgn. ballonwagen. Er werd een beroep gedaan op hun creativiteit, op het gebruik maken van technisch inzicht en op samenwerken. Een heel ander programma dan het reguliere, maar zeker ook leerzaam!
Hans Westerhof, adjunct  odbs de Zuid-Wester  & IKC Quintusschool         

Partners