Workshop van Freka

Beschikbaar: in overleg
Reistijd: n.v.t - online workshops
 

Online - Interessante Vragen Spel  

Wat is jouw talent en hoe ben je creatief? Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen en waar word je helemaal blij van als het op creativiteit aankomt? Zit jouw creativiteit in de technische hoek of ben je een teken- of knutseltype? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod bij het spelen van de online-versie van  Interessante Vragen Spel  scholen. 
Dit spel wordt op afstand begeleidt door een spelleider. Volledig coronaproof! De leerlingen wordt enthousiast en gemotiveerd door dit spel, en ze krijgen veel nieuwe idee├źn! Het spel versterkt de onderlinge band tussen de leerlingen en door het beantwoorden van de vragen leren ze elkaar nog beter kennen.   

 
Er zijn 10 magnetische pionnen. Als de groep groter is dan 10 personen, dan wordt er in teams van 2 of 3 personen gespeeld. Het is leuk als er in de klas grote dobbelstenen van foam aanwezig zijn om mee te gooien; dat zorgt vaak voor veel plezier en het richt de aandacht op het spel, omdat de kinderen heel nieuwsgierig zijn op welk getal de dobbelstenen terechtkomen. (Dat geldt echter ook voor volwassenen ;-)

Geschikt voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO en Universiteit
( vraagstelling wordt steeds aangepast aan het niveau)