Workshops van Deborah

beschikbaarheid: in overleg
locatie: max. 45 min met auto vanaf Almere

Maan magie

De maan is magisch! En is heel belangrijk voor onze planeet en ook voor jou. Ik neem je mee op reis naar de maan en we gebruiken slim de energie van de maan. Is het volle maan? Tijd om los te laten! Nieuwe maan? Een mooie tijd om te dromen. 

 

Door meditatie, yoga oefeningen, ademhaling, en je eigen stem verbind je op een speelse manier met de magische kracht van de maan. Ook is er ruimte voor je gedachten en gevoelens die vrijkomen. Uit ze maar tijdens het tekenen, schrijven of een kringgesprek.

Voor wie: alle leeftijden, les wordt aangepast aan de groep
Kosten per leerling: Eur 2,-
 


 Spelen met de 5 elementen


De kosmos is opgebouwd uit 5 elementen: aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Deze elementen vind je overal terug, ook in jezelf! Je gaat op een speelse manier langs de 5 elementen. Aarde? Bewust de grond aanraken, je veilig voelen en lekker alles laten hangen. Element lucht? Laat je dan meevoeren met de wind en je ademhaling. 

Door meditatie, yoga oefeningen, ademhaling en je eigen stem verbind je op een speelse manier met de magische krachten van de 5 elementen. Ook is er ruimte voor je gedachten en gevoelens die vrijkomen. Uit ze maar tijdens het tekenen, schrijven of een kringgesprek.

Voor wie: alle leeftijden, les wordt aangepast aan de groep
Kosten per leerling: Eur 2,-